dilluns, 17 de novembre del 2014

ENS VISITA ELENA GÓMEZ...

El dimecres passat arribarem a l'escola molt emocionats, ben mudats i pentinats, l'ocasió ho requeria, ja que la gimnasta Elena Gómez ens havia de visitar i nosaltres haviem de fer de periodistes.Abans ens haviem documentat molt bé i com a bons periodistes preparat les preguntes.També vàrem descobrir que el dia que venia feia els anys i vàrem decidir fer-li un petit regal.Però la gran sorpresa va ser que quan va entrar n'Elena venia acompanyada de Xavi Torres, el nedador parolimpics, que va venir a saludar-nos. N'Elena és una persona molt simpàtica i propera i tot d'una va conectar amb nosaltres, va respondre totes les preguntes, al final li donarem el regal i ella ens va signar una dedicatòria,  i molts d'autògrafs per tots. Hem de dir que com a periodistes vàrem dónar la talla.

3 comentaris:

  1. Que divertit va ser coneixer n' Elena Gomez, va ser super divertida, és molt guapa i me va agradar molt que em firmas a l'agenda.

    ResponElimina
  2. A tots ens va agradar molt conèixer n'Elena, a m'es d'esser una gran esportista va esser molt amable i ens va transmetre moltes coses positives.

    ResponElimina